Share/Save/BookmarkStuur naar een vriendAfdrukken

Verschenen

"Stemfraude enkel bestraft met 'reprimande' " (Het Belang van Limburg, 02/02/2011, p7)

02/02/2011 09:24 - Verschenen

Vlaams parlementsvoorzitter Jan Peumans (N-VA) heeft CD&V-parlementslid Valerie Taeldeman op de vingers getikt. Bij de stemming over een motie tijdens de plenaire vergadering van het Vlaams parlement vorige week drukte Taeldeman ook het stempknopje in van haar afwezige collega Jan Durnez.

Oppositiepartij LDD betreurt dat het bij een 'reprimande' blijft. "Stemfraude is toch onaanvaardbaar en staat bijna gelijk aan schriftvervalsing", zegt Lode Vereeck.

 

Reacties op ""Stemfraude enkel bestraft met 'reprimande' " (Het Belang van Limburg, 02/02/2011, p7)"

stephan fouquaert
03/02/2011 08:26
Inderdaad dit kan niet in een democratie, Het probleem is dat wij geen democratie hebben. Wel een partijkratie! Het gevolg daarvan is dat fracties zoals de CD&V stemmen wat de partij oplegt . Op dat moment maakt het niet uit wie stemt, het zijn dan enkel knoppjesdrukkers.
Henri JAECQUES
02/02/2011 11:53
Groot gelijk........DIT KAN NIET ! .....Als CVP - CD&V lid sedert 1945 en onafgebroken vindt ik dit zelfs voor 100% strafbaar ! Dit is effenaf stemmenvervalsing!
Zijn We nu terug belandt in de jaren van voor de OORLOG(die ik tenvolle meemaakte)??? en waar we in de HEIMAT en het Sovjetparadijs (???) dergelijke toestanden ook meemaakten ! En dit waren GEEN democratieen !

Geef ook uw mening!

Naam:*
E-mail (wordt niet getoond):*
Uw reactie:*