Share/Save/BookmarkStuur naar een vriendAfdrukken

Persberichten

‘Schaf ze af!’ lanceert fotowedstrijd op het provinciehuis van Vlaams-Brabant!

20/09/2012 12:00 - Persbericht

De campagne van LDD om van de provincieraadsverkiezingen een referendum te maken over het nut van die raden, draait op volle toeren. Na het ontluisterende gesprek van Nina met het kabinet van de gouverneur van Vlaams-Brabant, is de gouverneur zowaar in actie geschoten. Maar in zijn antwoord aan Nina  verkondigt Lodewijk De Witte precies dezelfde boodschap als zijn medewerkster eerder: de provincie is wel degelijk voor alles en niets bevoegd, en doet dus maar op met ons belastinggeld. Daarom roepen we de kiezer op om 14 oktober voor de provincieraadsverkiezingen blanco te stemmen. Dit open debat kan worden gevolgd via onze website 'SchafZeAf.be.

Fotowedstrijd "Het hol van de Leeuw"

Omdat 'Schaf ze af!' gelooft in directe democratie en echte participatie, schrijft ze een fotowedstrijd uit. Zo kan elke burger zijn/haar steentje  bijdragen om de zinloosheid van de provincies in het daglicht te stellen. De opdracht is simpel. Trek uw stoute schoenen aan en dring door tot in het hol van de leeuw. Maak een originele foto in een provinciaal gebouw, een provinciaal domein, op een receptie in aanwezigheid van de gouverneur... Wie zijn kans op winst wil vergroten, brengt daarbij natuurlijk liefst onze campagneslogan in beeld: Provincieraden... Stem blanco en schaf ze af!

Bekijk alvast ons nieuw werkstukje. Geen betere plek om onze fotowedstrijd te lanceren dan op het provinciehuis van Vlaams-Brabant! Het toont aan dat de provinciale wolkenkrabber in Leuven ook na de afschaffing van de provinciebesturen minstens nog dienst kan doen als openlucht bioscoop.

Doe mee en win

Als één van uw inzendingen de meeste stemmen krijgt wint u- naast een gratis daguitstap naar Bokrijk, waar het provinciaal bestuursniveau eigenlijk thuishoort - een heuse Bongo-bon.  Details en wedstrijdreglement op SchafZeAf.be.

Overtuig de bezoekers van onze site met uw artistieke kracht en uw stevige portie lef en branie. Op vrijdag 5 oktober 2012  wordt de wedstrijd afgesloten, op zaterdag 6 oktober worden de prijzen overhandigd aan de verdiende winnaars. Ergens in een provinciaal domein.

Meer info: www.SchafZeAf.be