Share/Save/BookmarkStuur naar een vriendAfdrukken

Persberichten

Nieuwe bestuursploeg LDD meteen van start

09/07/2010 18:04 - Persbericht

Met het oog op een snelle doorstart heeft Lode Vereeck, de nieuwe partijvoorzitter van LDD, zijn bestuursploeg samengesteld. Het dagelijks bestuur bestaat naast stichter Jean-Marie Dedecker uit Boudewijn Bouckaert, Steven Everaert, Peter Reekmans, Ivan Sabbe, Paul Vanhie en Jurgen Verstrepen. Vereeck is wel nog op zoek naar een nieuwe woordvoerder/ster.

Lode Vereeck: "De Oostvlaamse ondernemer Steven Everaert wordt de nieuwe partijsecretaris. Hij neemt de partijwerking onder zijn hoede. Oud-kamerlid Paul Vanhie is penningmeester. Vier Vlaamse volksvertegenwoordigers nemen ook bestuurlijke taken op. Jurgen Verstrepen wordt verantwoordelijk voor de communicatie; Peter Reekmans voor de evenementen; Ivan Sabbe voor de programmatorische vernieuwing; Boudewijn Bouckaert voor de ideologische herbronning."

Sabbe en Bouckaert kregen in het dagelijks bestuur meteen de opdracht om een inhoudelijk congres voor te bereiden. Daar zal het programma scherp worden gesteld. Ook een naamswijziging ligt op tafel. Daarnaast zal ook de partijwerking en -communicatie grondig hervormd worden.

Vereeck benadrukt dat de nieuwe bestuursploeg door een nauwe samenwerking met het verkozen partijbestuur én met de lokale en provinciale afdelingen ook meer en beter gebruik wil maken van de aanwezige kennis en inzet van onze leden.

Lode Vereeck: "De uitdagingen zijn enorm, maar ik ben ervan overtuigd dat een positieve communicatie van de optimistische visie en de haalbare oplossingen van LDD heel veel Vlamingen zal overtuigen. De partij heeft klappen gekregen, maar onze ideeën zijn springlevend. De kernboodschap is en blijft dat mensen die de handen uit de mouwen steken en hard werken, vooruit moeten geraken. De komende weken zal blijken hoe noodzakelijk LDD is om echt weerwerk te bieden tegen de belastingsverhogingen die er aankomen."

Opmerkingen of vragen over dit artikel? Laat het ons weten via onderstaand formulier.

E-mailadres: *
Boodschap: *
 

Lees hier ons privacybeleid

 

*Verplichte velden

Reacties op "Nieuwe bestuursploeg LDD meteen van start"

Nog geen reacties.

Geef ook uw mening!

Naam:*
E-mail (wordt niet getoond):*
Uw reactie:*