Share/Save/BookmarkStuur naar een vriendAfdrukken

LDD in de kijker

LDD rouwt om gewezen volksvertegenwoordiger Paul Vanhie

03/06/2011 10:30 - LDD in de kijker

Op woensdag 25 mei is Paul Vanhie (56) onverwacht om het leven gekomen bij een ongeval in Ledegem (West-Vlaanderen). Paul Vanhie was kinesitherapeut en één van de medestichters van Lijst Dedecker. Hij zetelde van juli 2009 tot de verkiezingen van 2010 in de federale Kamer voor de partij. Hij begon zijn politieke loopbaan bij de VLD, en was gemeenteraadslid in Ledegem, een gemeente waar hij ook burgemeester is geweest. Hij was een van de sleutelfiguren van LDD, waar hij als penningmeester in het nationaal partijbestuur zat. Maar voor alles was hij de altijd beminnelijke voorvechter van ieders rechten, en trouwe vriend van de partij. 

Op vrijdag 3 juni 2011, om 10.30 uur,  wordt Paul Vanhie begraven in de Sint-Eligiuskerk in Sint-Eloois-Winkel.

Jean-Marie Dedecker, voorzitter LDD: “Paul Vanhie is mijn compagnon de route sedert ik me met politiek heb ingelaten. Eerst samen bij de VLD, en later bij de oprichting van Lijst Dedecker, kon ik voor honderd procent op Paul rekenen. Zijn gezond oordeel, zijn trouwe vriendschap, zijn ijver en zorgvuldigheid maken hem voor ons onvervangbaar. Daarom zullen we Paul als geen ander missen, voor zijn inzet, zijn goed humeur, zijn grenzeloos optimisme.”

LDD biedt in naam van het partijbestuur en van alle leden aan de echtgenote van Paul, zijn kinderen, kleinkinderen en familie haar medeleven aan bij deze zware beproeving. 

 

Reacties op "LDD rouwt om gewezen volksvertegenwoordiger Paul Vanhie"

Jan watteeuw
01/06/2011 13:01
Paul je was een echte West-Vlaming, een doe beest zonder veel blabla we zullen je missen.
De Cock Micheline- Sint-Niklaas
27/05/2011 17:38
Paul ik heb je leren kennen via LDD als een stipte, correcte, goedlachse mens, jouw dood heeft mij enorm aangegrepen, ik wens je nabestaanden heel veel sterkte in de komende periode en mijn oprechte deelneming. En wij gaan je missen, dat is reeds hierboven vermeld.
Glorieux Jean-Paul
27/05/2011 11:23
Mijn oprecht medeleven voor de familie Van Hie.
Paul en zijn broer Marc waren medestudenten in het h hartcollege in Waregem. Ik wens veel sterkte aan Mevrouw VanHie, kinderen, kleinkinderen en familie.
jp glorieux ten dale 64 8930 Rekkem

Geef ook uw mening!

Naam:*
E-mail (wordt niet getoond):*
Uw reactie:*