Share/Save/BookmarkStuur naar een vriendAfdrukken

Persberichten

LDD rouwt om gewezen volksvertegenwoordiger Paul Vanhie

25/05/2011 22:54 - Persbericht

Vanmiddag is Paul Vanhie (56) onverwacht om het leven gekomen bij een ongeval in Ledegem (West-Vlaanderen). Paul Vanhie was kinesitherapeut en één van de medestichters van Lijst Dedecker. Hij zetelde  van juli 2009 tot de verkiezingen van 2010 in de federale Kamer voor de partij. Hij begon zijn politieke loopbaan bij de VLD, en was gemeenteraadslid in Ledegem, een gemeente waar hij ook burgemeester is geweest. Hij was een van de sleutelfiguren van LDD, waar hij als penningmeester in het nationaal partijbestuur zat. Maar voor alles was hij de altijd beminnelijke voorvechter van ieders rechten, en trouwe vriend van de partij.

Jean-Marie Dedecker, voorzitter LDD: “Paul Vanhie is mijn ‘compagnon de route’ sedert ik me met politiek heb ingelaten. Eerst samen bij de VLD, en later bij de oprichting van Lijst Dedecker, kon ik voor honderd procent op Paul rekenen. Zijn gezond oordeel, zijn trouwe vriendschap, zijn ijver en zorgvuldigheid maken hem voor ons onvervangbaar. Daarom zullen we Paul als geen ander missen, voor zijn inzet, zijn goed humeur, zijn grenzeloos optimisme.”

LDD biedt in naam van het partijbestuur en van alle leden aan de echtgenote van Paul, zijn kinderen, kleinkinderen en familie haar medeleven aan bij deze zware beproeving.

Reacties op "LDD rouwt om gewezen volksvertegenwoordiger Paul Vanhie"

Erik Berth
26/05/2011 22:10
Als voorzitter van regio 1 Oost-Vlaanderen en voorzitter van afdeling Zomergem biedt ik in naam van deze besturen onze oprechte deelneming aan tegenover de ganse familie. Paul we zullen je missen.
Roland
26/05/2011 21:56
Paul, we zullen je missen. Je hielp om afdeling Melle op het juiste spoor te zetten. Onze oprechte deelneming aan de familie.

Geef ook uw mening!

Naam:*
E-mail (wordt niet getoond):*
Uw reactie:*