Share/Save/BookmarkStuur naar een vriendAfdrukken

Persberichten

LDD-Oost-Vlaanderen lanceert 'Kastaar'

25/10/2011 10:42 - Persbericht

De inwoners van elf Oost-Vlaamse steden en gemeenten vinden volgende week het eerste nummer van 'Kastaar' in de bus. Met dit nieuwe informatieblad wil LDD zich  als de Testaankoop van de lokale politiek profileren. "Met deze uitgave willen wij onze standpunten beter communiceren naar de publieke opinie en ons profileren als een constructieve partij met het oog op de provincie- en gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2012", stelt provinciaal LDD-voorzitter Bruno Cheyns.

In tegenstelling tot andere politieke publicaties, wordt het eerste nummer van 'Kastaar' nagenoeg volledig gewijd aan de lokale actualiteit en de afdelingswerking in de steden en gemeenten waar LDD actief is. Hiermee trekt de libertaire partij resoluut de kaart van haar plaatselijke besturen, die zij in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van oktober 2012 maximaal wenst te ondersteunen. Tegelijk hoopt LDD met dit initiatief zijn  nationaal programma een lokale dimensie te geven en de partij te verankeren in de gemeentepolitiek.

"In tegenstelling tot wat wordt gesuggereerd door onze politieke tegenstanders is LDD alles behalve een vogel voor de kat. Onze lokale kernen zijn na de verkiezingsnederlaag van 2010 nagenoeg intact gebleven en staan te popelen om onze partij lokaal op de kaart te zetten. Zoals deze zomer gemeld wil LDD Oost-Vlaanderen dus ook in alle kiesdistricten een eigen lijst indienen voor de provinciale verkiezingen", aldus nog Bruno Cheyns.

 'Kastaar' verschijnt deze maand nog in de volgende steden en gemeenten: Laarne, Wetteren, Wichelen, Zottegem, Sint-Niklaas, Melle, Merelbeke, Deinze, Zomergem, Evergem, Ninove.