Share/Save/BookmarkStuur naar een vriendAfdrukken

Verschenen

LDD nieuwjaarde (Het Nieuwsblad, 16 januari 2012)

16/01/2012 12:00 - Verschenen

OOSTENDE - Op een drukbijgewoonde nieuwjaarsreceptie van Lijst Dedecker waren er toespraken van voorzitter Johan Seynaeve en OCMW-raadslid Rudy Blomme.

Vooriztter Johan Seynaeve nam het beleid onder de loep en had het over vreemdelingen, onveiligheid, het parkeerbeleid, de verkoop van stadspatrimonium en de Oostendse vertegenwoordiging in de federale regering.' Wij zijn de enige partij die harde oppositie voert in Oostende. Wij zijn in staat om met financieel en economisch inzicht de wantoestanden aan de kaak te stellen', zo zei de voorzitter.

Rudy Blomme hield eveneens een toespraak waarin hij ondermeer de burgemeester op de korrel nam. Hij keek ook vooruit: 'Het zal u ongetwijfeld opgevallen zijn dat onze afdeling de voorbije maanden bijzonder actief geweest is, en ik kan u verzekeren dat dit nog maar een voorproefje was, want binnenkort zullen wij nog enkele concrete voorstellen op tafel leggen en op 1 mei publiceren wij ons beleidsplan 2012-2018 waarmee we naar de kiezer zullen trekken.'

Liljst Dedecker lanceerde ook haar webiste 5voor2012.be