Share/Save/BookmarkStuur naar een vriendAfdrukken

LDD in de kijker

LDD geeft gemeentebestuur "Rode Lantaarn"

31/05/2011 10:26 - LDD in de kijker

LDD gemeenteraadslid David Van Hecke overhandigde maandagavond aan schepen van financiën Hugo Dehaes (Sp-A) een rode lantaarn.

Op deze manier wil LDD het gemeentebestuur in de bloemetjes zetten omdat zij er toch maar in geslaagd is om als allerlaatste gemeente in Vlaams-Brabant (met maanden achterstand) de gemeenterekening 2009 ter goedkeuring aan de gemeenteraad voor te leggen.

Kapelle-op-den-Bos staat als gemeente bekend om terecht op regelmatige basis zijn inwoners te loven. Er gaat geen week voorbij of er wordt wel iemand uit de gemeenten door het gemeentebestuur ontvangen voor een sterke prestatie (sport, huwelijk,.).

Maar zoals het zo vaak gebeurt durft men al eens het bestuur zelf vergeten als zij erin slaagt om een prestatie neer te zetten.

Als gemeentebestuur komt het evenwel niet zoveel voor dat je kan uitblinken in een bepaald beleidsdomein. Om de huidige heugelijke gebeurtenis een officieel tintje te geven, schenkt LDD gemeenteraadslid Van Hecke een rode lantaarn als aandenken. Hopelijk krijgt hij een mooi plaatsje in dit gemeentehuis!