Share/Save/BookmarkStuur naar een vriendAfdrukken

Persberichten

De Toestand: open gesprek met Jean-Marie Dedecker in de Knoet

20/11/2012 16:32 - Persbericht

Donderdag 29 november - De Knoet - 20.30 uur

Toegang gratis

 

Om wakker de komende winter in te gaan, knoopt De Knoet weer aan bij een jarenlange oude traditie, die van 'De Toestand': open gesprekken met grote figuren uit onze Vlaamse cultuur en politiek. Deze traditie startte midden jaren '90 en inviteerde daarbij talrijke schrijvers, journalisten, musici en ook enkele politici. We herinneren ons Bram Vermeulen, Guido Belcanto, Stijn Meuris, gouverneur Lodewijk De Witte, Johan Depoortere, Charles Ducal, Hugo Camps, Ingrid Vander Veken, enz.

Om opnieuw te starten pikken we een frisse vogel uit de Belgische politiek, niemand minder dan de immer kranige Jean-Marie Dedecker. Hij moet nu met slechts een zetel in de Kamer vechten voor zijn ideeën en idealen. Dat is 'Hard Labeur', zei Reimond Stijns, maar van een judoka mag je wat meer verwachten.

 

De Knoet nodigt Jean-Marie Dedecker uit voor een open gesprek over de man en zijn ideeën. Hij mag die avond voluit gaan, en het publiek mag dat ook in in zijn kritische vragen. Afspraak donderdag 29 november om 20.30 uur in de Knoet.

 

De Knoet - Schaluin 78 - 3200 Aarschot

www.knoet.be - knoet@knoet.be