Share/Save/BookmarkStuur naar een vriendAfdrukken

LDD op televisie

08/02/2011 Het journaal met Derk-Jan Eppink

08/02/2011 14:43 - LDD op televisie

'Campagne tegen Europese belastingen'

Verschillende verenigingen van belastingenbetalers uit verschillende Europese landen gaan samen actie voeren tegen Europese belastingen. De verenigingen willen hierbij 1 miljoen handtekeningen verzamelen tegen deze belastingen.

Derk-Jan Eppink, Europarlementslid namens LDD, kwam tijdens Het Journaal van 13u op één aan het woord in verband met zijn mening aangaande deze Europese belastingen.

Volgens Derk-Jan Eppink is het nu al noodzakelijk om tegenstand te ontwikkelen tegen Europese belastingen, zoals bv. de CO2-belasting.

"Er zijn heel veel mensen die opperen dat de Europese begroting omhoog moet en dat verschillende sectoren meer geld nodig hebben, maar aan de andere kant horen we de belastingbetaler nooit.Dus dacht ik, laat ik ze hier naar toe halen."

Bekijk hier het videofragment

Reacties op "08/02/2011 Het journaal met Derk-Jan Eppink"

nelissen julien
12/02/2011 11:06
Europees burgerinitiatief moet er komen ,laat niet enkel onbekwame politikers beslissen.
Turken niet in de E.U
Etienne VINCENT
08/02/2011 16:27
Uiteindelijk heeft Europa m.a.w. de mandarijnen en open tandje Verhofstadt en pseudo-f├╝rher Schultz, het zover kunnen drijven dat zelfs de administratieve geplogendheden om een ECI (European Citizen Initiative = Europees Burgerinitiatief) dermate de mond te snoeren door hun eigen softwareprogramma op te dringen aan de indieners van een ECI. Slagen in dat constant probeelsel van obstructie en zelfs negatie zullen zij niet doen. Ook in Wenen werd reeds een ECI gelanceerd om de Turken buiten de EU te houden (tussen dit en 5 jaar zijn die wel met 130 miljoen : zie je de zetelverdeling al!!!!!!). Steunen die ECI's : laat ons, de burgers, beslissen!

Geef ook uw mening!

Naam:*
E-mail (wordt niet getoond):*
Uw reactie:*